2011/02/03

Efter skolan idag så har jag pluggat, lagat risotto, haft ett samtal med min kära KBA om absolut ingenting (?) och gjort en kladdkaka. Jag bjöd hit Joakim och vi såg klart på filmen vi inte hann se klart förra gången.
Han sa att det kändes som om att vi varit vänner jättelänge utan att veta någonting om varann. Jag håller med, kanske påminner han om någon annan i mitt liv. Trivs väldigt bra med honom.

I morgon är det seminarium på skolan och det känns bra. Jag har svarat på alla uppgifter och känner mig beredd att diskutera dem med de andra.
Kanske kommer kemin att lossna och jag förstår snart. Håller tummarna för det!

I morse när jag vaknade så började jag med att tända varenda lampa i lägenheten. Det är totalt 4 stycken. Ville inte gå runt i en mörk lägenhet när jag var ensam.
Alla lamporna är fortfarande tända och jag vill inte gå och lägga mig i en tom lägenhet. Trots att jag inte umgås så mycket med mina lägenhetskompisar så saknar jag känslan av att veta att det finns någon där på andra sidan om väggen.

Ser fram emot lördagen.
Jag är så nöjd med mitt lag och vi är alla så taggade att skrapa ihop poäng till laget.

Nu ska jag gå och kontrollera att spisen är avstängd, balkongdörren ordentligt stängs, dörren låst, kylskåpet stängt och sedan släcka de fyra lamporna.

1 kommentar:

  1. Med så få lampor blir det ingen dyr elräkning om nu inte de 8 datorerna drar en masa el.

    SvaraRadera