2011/08/24

Key West



Anton - det FINNS vegetarisk bacon, men jag tror inte det är så likt bacon. Men vad jag minns smakar bara bacon flöt och salt. Så man kan lika gärna byta ut det mot pommes eller nåt annat friterat.

Orkanen Irene verkar inte påverka ön nåt alls har vi hört från hotellreceptionen. De sa även att turisterna är de som evakueras först om det skulle vara fara. Så nu håller vi bara tummarna för att orkanen inte slår till där vi ska flyga eller i Massachusetts.

Idag besökte vi två olika stränder. Den ena såg ut som en soptipp och hade ca 1,5 meter strandremsa som var fylld av fåglar, svart sjögräs och luktade illa.

Den andra stranden som låg intill var finare. Problemet där var att det aldrig blev djupare än till midjan och så fort man var stilla så kom det fiskar och naffsade. En fisk naffsade mig i örat. Blä.. Men en fin strand och palmer på stranden. Så det var helt okej.
I morgon ska vi testa de två sista stränderna.

Kvällens middag fixades på McDonalds. En sallad och en glass.


1 kommentar:

  1. Helt galet vilka vackra bilder ni tar, man kan inte se sig mätt, Ni MÅSTE göra en fotobok på alla vackra bilder när ni kommer hem, helt fantastiska bilder! Snorklar ni nåt då? Är fiskarana fina eller ser dom ut som hemma? Stora bleka kramar från sverige

    SvaraRadera