2011/08/19

Förstörd efter ännu en bussresa.
Är i alla fall framme i Miami. Hett hett är det. Och vattnet är underbart! Första gången vi badar i något annat än poolen här i USA. Det är ungefär 32 grader i havet och det är jättevackert. Kände att vi båda bränt oss i Jacksonville så vi vågade inte vara ute så mycket mer idag.
Vi var bara på stranden i drygt en timma innan vi insåg att vi var för trötta och vi hörde åskan. Så vi gick hem och vilade oss. Nu är klockan halv 8 på kvällen och jag vill bara sova. Men jag ska väl äta lite mat och sedan slockna.
Det hade ju varit roligt om man nån gång var pigg på kvällen. Men icke..

Vi bor på Collins Avenue som ligger en gata ifrån stranden. Tar alltså bara ett par minuter att ta sig till stranden ungefär.
Stranden är full av vackra människor. Det märks att folk går till stranden för att spana in andra i alla fall. Första stället i USA där folk faktiskt har en solbränna. Och en rejäl också.


Amerikanska nöjeskanaler på TV skvallrar om att kungahuset i Sverige väntar barn.

2 kommentarer:

  1. Det stämmer, dom tjatar om den där graviditeten här också! :)

    SvaraRadera
  2. Jobbigt med massa vackra människor om man bara vill vara lite ful när man går ner till stranden ;) men då är man väll i fel stad kan jag tänka mig. Tur att ni är så snygga brudar iallafall ;) puss

    SvaraRadera