2011/08/25

Blä för att hurricane Irene verkar slå mot Massachusetts på lördag eller söndag. Och det är tänkt att vi ska flyga dit på fredag. Frågan är om man vågar flyga dit, eller ens till New York förens efter helgen. Hoppas i så fall att flygbolaget hjälper oss..
De har börjat evakuera turister i vissa städer i North Carolina där de tror att det ska slå till på fredag.
Blä blä för att det krånglar till saker och ting..

Det där med dricks på restauranger har varit svårt. Men vi har haft 10-20% som mått med hur mycket vi bör dricksa. I förrgår när vi käkade frukost på Waffle House så dricksade vi 20% som vi tyckte var rimligt. Det tyckte inte vår servitör. Han frågade: Was it bad service? När vi svarade nej så sa han att han brukade få mycket mer och att det vi gav inte var tillräckligt. Vi frågade hur mycket han brukade få och han tog upp en bunt sedlar ur fickorna och visade oss $5-sedlar. Vi sa lite sura och chockade att okej, men han får inte så mycket av oss. Saken är den att vi bara hade köpt mat för mindre än $8. Har han tänkt att man ska ge så mycket dricks för en sån billig maträtt?
Han förstörde verkligen vår dag. När vi gick tillbaka dit idag så märkte vi ännu en gång att han var en idiot när han var elak mot sina medarbetare och snackade skit om dem inför andra gäster.

3 kommentarer:

  1. Hej!
    I går försökte jag se hur orkanen eventuellt skulle röra sig. Om ni är kvar i Florida så klarar ni er bra men eftersom ni skall förflytta er så ser det inget vidare ut.
    Han, servitören, försökte bara få er att få dåligt samvete, försök att slå det ifrån er.
    Längtar efter dig.

    SvaraRadera
  2. Tänk att sådanna männsikor faktiskt jobbar innom survice yrket, helt galet å han kanske lyckas få mer pengar genom att vara offörskämmd men den männsikan går det aldrig bra för i livet...

    SvaraRadera
  3. Vilken IDIOT.

    SvaraRadera