2011/07/15

New York


Kommit fram till New York.
Dagen har varit mycket bra, trots för lite sömn och dålig mat.
Nu är klockan 2 på natten i Sverige men bara 8 på kvällen här. Jag och Lina ligger i varsin dubbelsäng och ska sova.
Vi bor på ett typiskt motell i Jersey City.

När vi landade på JFK var det 25 grader så vi fick ingen större värmechock som vi väntat oss. Vi tog buss in till Manhattan och en lokalbuss över till Jersey City. Motellet vi bor på ligger ca 30 minuters bussresa från Manhattan.
Vi var så trötta då vi kommit till motellet att vi bara bytte kläder och tog en promenad i området. Vi letade efter en restaurang och hittade ett tjugo-tal indiska restauranger. Efter ca 2,5 km hittade vi ett snabbmatställe där vi beställde toast. Tråkig mat, men det dög.

Flygresan gick via Bryssel och vi reste med ett indiskt företag. Maten ombord på flyget var lite för stark för min smak men de bjöd på massa mat, snacks, glass och dryck. Man fick välja massa olika filmer och jag såg Rio och Hämden.

Har sett läskigt stora kyrkogårdar i New York. Gravstenarna står nästan på varann och man ser olika stenar och kors så långt ögat når typ. En vacker syn, men lite konstig.

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra från er.
    Kram Mamma

    SvaraRadera
  2. Lina syster16 juli, 2011

    För stark för dig? Ja då var den värkligen för stark Anna! Men glass å annat är juh inte fel. Är det ni som tat bilden? snygg! Super kul med så bra uppdatringar, ska visa Jonas ikväll! puss

    SvaraRadera