2011/07/30

Las Vegas

Två dagar i solen börjar ge resultat.
Har inte så bra koll på hur varmt det varit idag, men när vi gick in från poolen vid 5-tiden så stod termometern på 38 grader.
Poolen är perfekt. På vissa ställen är den så grund att man kan ligga på botten och sola. Det behövs. För man kan knappt sitta i solstolen tills man torkat förens kroppen kokar. Helt underbart att slappa hela dagen och se att man får lite färg i alla fall. Men långsamt går det..

Igår gick vi längst med Las Vegas Blvd. Vi tog bussen upp till där 'det börjar'. Och gick ungefär fram till Ceasars Palace. Klockan var då runt 2 på natten och vi var dö-trötta så vi åkte hem igen. Idag ska vi fortsätta och gå så vi ser hela.
Tyvärr så är inte Vegas lika häftigt när man besöker det för andra gången. Har man sett det en gång så är det ingen chock att se de stora casinon, alla strippor, ljusen och skyltarna överallt.
Det enda som var lite chockartat var att se att hotellet Sahara hade stängt igen. Under min förra resa till Vegas så var det just Sahara som var det enda hotellet vi var inne på och just där som en polisofficer köpte alkohol till oss minderåriga.

Idag kör jag på en nyttig dag efter gårdagens illamående. Igår åt jag nämligen bara frukost och käkade sedan bara godis och snacks fram till 10 på kvällen. Det kände min stackars mage av.
Hoppas jag hittar en sallad på nån restaurang.. Inte alltid det lättaste..


Lifehouse spelar i Las Vegas ikväll. Gör att jag saknar Vivi massor!

två nätter till i Las Vegas! :D

2 kommentarer:

  1. Det kanske inte är så konstigt att Sahara har slagit igen med tanke på langning.

    SvaraRadera
  2. Lina Syster01 augusti, 2011

    Aj då med så mycket godis ;) igentligen vet man juh att det inte går, men välldans bekvämt att slippa laga mat eller köpa mat ;) Åh jag längtar efter mitt JUL godis redan ;) kramar

    SvaraRadera